Динамични филъри Teosyal RHA за еластична кожа

Treatment Detail

Динамични филъри Teosyal RHA за еластична кожа

Дермални филъри със силата на хиалурона

С течение на времето кожата често губи еластичността си, особено в зоните, свързани с активно разтягане и движение: около очите, областта на челото, от двете страни на устата (т.нар. назолабиални зони). В резултат се образуват дълбоки или малки бръчици, хлътвания, загуба на обем и други изменения на кожата. Именно тук идва мястото на динамичната естетика! Точно за третиране на тези прояви на стареене е създадена иновативната, патентована формула дермални филъри с хиалуронова киселина – Teosyal RHA.

 

Хиалурон за естествена динамика

Поставен в зоната, която има нужда от третиране, динамичният филър Teosyal RHA на практика се превръща в част от структурата на кожата – при разтягане и компресия TEOSYAL®RHA гелът се адаптира към дерма средата, запазвайки ефективността си). Благодарение на това, че дългите вериги естествена хиалуронова киселина се самоорганизират в 3D мобилна мрежа, за да бъдат възможно най-еластични, лицето остава естествено динамично.

 

Ремоделиращият имплант следва мимическите движения на лицето и кожата, правейки я да изглежда естествена, и фино коригира признаците на стареене като загубен обем, хлътвания и бръчки. Пълнителят придава обем, попълва повърхностни и дълбоки бръчки, спомага за оформяне на носа, скулите и брадичката. Филърът се интегрира чрез прецизно контролирано впръскване, със специална “писалка” (Teosyal Pen) – процедурата е нежна и безболезнена.

 

Продукти и цени:

> Teosyal RHA филър за устни – 600 лв. (ПРОМО ЦЕНА: 500 лв.)

> Teosyal RHA филър за скули (обемен) и брадичка: 800 лв. (ПРОМО ЦЕНА: 640 лв.)