Диетология, спортна медицина и програми за отслабване

Treatment Info

Time Пон. - Съб.: 09:00-19:00

Treatment Detail

Спортната медицина е клон на медицината, занимаващ се с физическото възпитание и спорт чрез методи и средства за тренировка и развитие на функционалните възмойности на спортиста. Обхваща функционалната и топографска анатомия на опорно-двигателния апарат, спортната физиология и биохимия, спортната травматология, физикалната терапия и рехабилитация. Заномава се с функионалната анатомия на опорно-двигателния апарат и биологичната и физиологична характеристика на напречно-набраздената мускулатура.

Обхваща следният набор от дейности: спортна медицина;травматология;Физикална и рехабилита-ционна медицина;Спортно хранене и диетика,Рехабилитация;Спортна психология.

Диетологията е наука за храненето, която изучава снабдяването на организмите и клетките с необходимите вещества за поддържането на техния живот. Здравословното хранене може значително да намали риска от някои заболявания, като диабет и остеопороза, сърдечно-съдови заболявания.

Основополагащо понятие в науката за храненето е диетата, която предствалява храната, която приема организма. Неправилният хранителен режим може да причини редица заболявания, като скорбут, затлъстяване, анорексия, високо кръвно налягане, рак, сърдечно-съдови заболявания, диабет и остеопороза.

Правилната диета е основополагащ принцип на здравословното хранене.

Дейности:

  • Апаратни методи за отслабване.
  • Вакуум масаж с антицелулитни активни съставки.
  • Ултразвукова и електро-акустична терапия.
  • Радиочестотна адиполиза, лифтинг и терапия против стрии.
  • BTL Exilis Elite и BTL Protégé Elite са сред най-ефективните модерни решения за поддържане на красотата и здравето на кожата и контуриране на тялото. Прилагат се за подмладяване на кожата на лицето и тялото и изглаждане на бръчките.
  • No needle meso therapy – модерна процедура, алтернатива на традиционната инжекционна мезотерапия

Оборудване: