Гладка кожа с новата Juvapen технология

Стоп на бръчките

Treatment Detail

Гладка кожа с новата Juvapen технология

Стоп на бръчките

Вече десетилетия ботоксът (ботулинов токсин) се прилага изключително ефективно за третиране на мимическите бръчки на лицето – тези, които се получават при израз на различни емоции и при усмихване. Ботоксът е прочут със способността си на практика да “замразява” красотата на лицето. Най-често с този метод се ревитализира горната част на лицето – областите на челото , веждите, около очите и устните.

 

Системата Juvapen

Изобретена и разработена в Швейцария, Juvapen e най-новата, напреднала технология за инжектиране на ботокс. Предимствата на тази иновативен уред са много. Освен че е универсален – съвместим с всички видове ботокс брандове, той борави с перфектна точност: системата позволява прецизен контрол върху количеството инжектиран материал. Също така подсигурява безопасна и безболезнена манипулация.

 

Приложения

Оптималният, нехирургичен метод за скулптуриране и подмладяването на лицето е

подходящ за хора между 30 и 50, когато кожата е с все още запазена частично еластичност. Действието му е идеално при: бръчки на деколтето, шията, ъгълчетата на устата (марионетни бръчки), баркод бръчки (над горната устна), бръчки на носа, около веждите и, разбира се, хоризонтални – на челото.

 

Продукти и цени:

От 420 лв. (за 30 единици) до 840 лв. (за 60 единици)

*Финалната цена подлежи на уточняване при консултация.