Антиейдж терапия Exilis за стегнат силует

Стегнато тяло, загладена кожа

Treatment Detail

Антиейдж терапия Exilis за стегнат силует

Стегнато тяло, загладена кожа

Exilis e иновативна антиейдж терапия, която комбинира радиочестотен лифтинг и ултразвук. Действието й се бори ефективно и неинвазивно със стареенето на кожата и топенето на мазнини. Манипулацията се извършва без анестезия, безболезнена и безопасна е, като се прилага както за ревитализация на лице, така и за скулптуриране на тяло (крака, гръб, шия, ханш, . Най-често се използва за премахване на целулит и редуциране на обиколката, при  бръчки, мастни натрупвания, отпусната кожа, пр.

 

Как действа?

При тази процедура (усещането при която е леко затопляне) колагеновите връзки се скъсяват или разрушават посредством загряване на молекулите на колагена в дермата. Това всъщност рестартира естествените колаген-свързани процеси и в резултат постига заглаждане, стягане, лифтинг ефект и общо ревитализиране на кожата, както и ремоделиране на силуета на тялото. Процедурата атакува мастните депа в дълбочина, като стопява обиколката и изглажда портокаловата кожа.

 

Лесно, бързо и удобно

Периодът на възстановяване е на практика моментален, а странични ефекти няма (може да се появят само леки зачервявания в третираната област) – това прави процедурите много подходящи за интегриране в ежедневието, без да ви пречат. Резултатите са трайни. Обичайно са необходими между 4 и 6 процедури, които да се направят през 7 до 10 дни една от друга. Високотехнологичната процедура отнема приблизително половин час.

 

Продукти и цени:

Цена на 1 зона: 150 лв.

Пакет от 6 процедури: 900 лв.