Fotona – Гинекологични лазери

Лазерни системи с най-висока мощност

С над 50 години опит в лазерната техонлогия, Fotona е признат лидер в разработването на новаторски лазерни приложения в медицината, в тясно партньорство с водещи университети и изследователски центрове от цял свят.
С цел да подобри работата на CO2 лазерите и да позволи прилагането на по-ефективни лечения, Fotona първи въведоха Er:YAG честотата в гинекологията. Er:YAG лазерите на Fotona, като FotonaSmooth XS, разполагат с регулируеми режими за аблация с цел осигуряване на по-голяма прецизност и контролирано кървене и коагулация.
Многоцелевите FotonaSmooth SP лазери на Fotona включват и хомогенно абсорбираната Nd:YAG честота, която прониква по-дълбоко в тъканите и има стягащ ефект. Комбинирането на двете честоти е доказано успешно за осигуряване на по-малко инвазивни и по-ефективни клинични и естетични гинекологични процедури.

Широк набор от гинекологични процедури

Лазерите Fotona осигуряват изключителнa гъвкавост – от леки аблативни до неаблативни термални процедури. Налични са сигурни, проверени и доказани решения за голямо разнообразие от гинекологични приложения, от простото отстраняване на лезии до прецизни безкръвни операции.
Процедури като лазерното премахване на ЧПВ лезии от матката, лечение на кондиломи, баланит и различни други лазерни операции могат да се извършват успешно с лазерите на Fotona.
Последните нововъведения в лазерната технология на Fotona доведоха до разработването на напълно нови, минимално инвазивни лечения на инконтиненция (IncontiLase), синдром на вагинална релаксация (IntimaLase) и постменопаузален генитоуринарен синдром (RenovaLase).

Ето някой от предимствата на лазерите Fotona за гинекологията:

  • Минимално инвазивни терапии
  • Контролирана коагулация
  • По-голям комфорт за пациента, по-бърз ефект и по-кратък период на възстановяване
  • Кръвоспиращ ефект, придружен с дезинфекция
  • Много от леченията не изискват анестезия
  • Лечения с висока прецизност и избирателност на тъканите
  • Лесен достъп до труднодостъпни места

Прочети още