Лазерна липолиза

Treatment Detail

Оптимални резултати при оформянето на тялото с минимално време за възстановяване

Лазерната липолиза е минимално инвазивна форма на естетичната хирургия, предназначена да отстранява излишните мастни натрупвания от тялото. Използва се лазер за бързо стопяване на излишните мазнини в областта на бедрата, коремната област, ръцете, шията и различни лицеви зони чрез лека лапароскопска процедура.

Златният стандарт в естетичната технология


Nd:YAG лазерът с квази-непрекъснат лъч на Fotona се счита за златният стандарт в естетичната хирургия, а неговото приложение в лазерната липолиза многократно е доказало своята надеждност и ефективност. Предимствата на тази система спрямо други лазери включват: 
Сравнително ниска степен на абсорбиране във вода
Най-голям обем директно загрявана подкожна тъкан
Най-слабо нежелано въздействие върху околната дермална тъкан и значително по-висока способност за коагулиране на кръвоносни съдове.

Сигурен, ефективен и минимално инвазивен

Лазерната липолиза с лазер Fotona не изисква обща упойка. В третираната област се вкарва много тънък лазерен проводник и лазерният лъч предизвиква набъбване и разпукване на мастните клетки. След като мазнините биват стопени, те или се абсорбират от тялото, или се отстраняват от специалист.
В допълнение към това, лазерът има лифтинг ефект върху третираната област, за да се предотврати увисването на кожата след премахването на нежеланите мастни натрупвания. На практика, този лазер може да се използва за стягане, заздравяване и подобряване вида на кожата навсякъде по тялото.

 

Прочети още

Галерия

Оборудване: