Ендовазални терапии при разширени вени

Treatment Detail

Ендовазални терапии при разширени вени

По-голям успех, с по-кратък възстановителен период
Лечението чрез ендовенозна лазерна аблация (EВЛА) на Fotona се изразява в насочване на енергията от Nd:YAG лазер към вътрешността на вената, което води до свиване и затваряне на стената на вената. Здравите вени около затворената вена възстановяват нормалното кръвообръщение в третираната област.

Сигурно, ефективно и минимално инвазивно

ЕВЛА лечението е ефективно най-вече при третиране на големи надлъжни вени на краката. Лазерната енергия достига до желаното място вътре във вената посредством оптично влакно и катетър. Лазерните лечения са по-малко инвазивни от традициoнните хирургически методи за премахване на разширени вени, имат по-нисък риск от усложнения и се понасят добре от пациентите. Периодът на възстановяване е кратък и лечението има добър козметичен резултат.

Бързо оздравяване и по-голям комфорт за пациента

Nd:YAG лазерът с квази-непрекъснат лъч на Fotona има ясно изразена способност да се абсорбира от хемоглобина, което го прави идеален за ендовенозни лазерни процедури. Високата му производителност, избирателност и прецизност (ограничаването на термалните ефекти върху третираните тъкани) намаляват дискомфорта дo минимум и осигуряват изключителна успеваемост и намален период за възстановяване.

За лечението чрез ендовенозна лазерна аблация най-подходящи са следните лазерни системи на Fotona:

Гамата лазерни системи Fotona XP Line предлага разнообразие от подходящи варианти за тези, които ценят бързината и прецизността при високорезултатните хирургически и естетически процедури, без да правят компромис с ефикасността. Многоцелевите системи като XP Dynamis и XP-2 Focus предлагат мощен Nd:YAG хирургически лазер с квази-непрекъснат лъч, както и вграден Nd:YAG лазер с дълъг импулс за естетически процедури без аблация, като двата в комбинация прдлагат изключително широко разнообразие от лечения.

Прочети още

Галерия

Оборудване: